Baja, Szentháromság tér 8-10.
Tel.: +36 30 330 1888
E-mail: info@foterpanzio.hu

Logo

Szolgáltatások

Ízelítőként a csodás látnivalókkal tarkított városunkhoz , összegyűjtöttünk pár programot , melyet a természetet kedvelő és hazáját megismerni szándékozó, kalandvágyó embernek egyaránt meleg szívvel tudjuk ajánlani. (Részletes tájékoztató a panzió recepcióján.)


Programajánló

Baja város megismerése

Baja város számtalan értékeinek megtekintése – egyéni felfedező túra alkalmával – vagy szervezett idegenvezető segítségével.(magyar, angol, német, horvát nyelven)
Igényüket kérjük pár nappal előre jelezzék!

Baja belvárosának egyik ékessége, a Petőfi Sziget bebarangolása. (300 m a Panziótól)
A fákkal teli zöld környezet számtalan sportolási lehetőséget kínál az uszodában, a foci és teniszpályán, és a vízitelepen.
Kerékpárosok és kocogók is nagyon kedvelik a sziget határán kiépített sétányt. A természet és a víz szerelmesei körbesétálhatják, vagy körbehajózhatják a szigetet, vagy strandolhatnak, horgászhatnak a parton.

Majd a szigeten lévő neves éttermek egyikében egy kihagyhatatlan bajai halászlé elfogyasztása, kilátással a Sugovicára.

Bajai szabadtéri rendezvények, fesztiválok

Feltöltés alatt...

Gemenci kisvasutazás

A Duna túlpartján található Gemenci erdő különleges hangulatát a jellegzetes növényvilág, a temérdek vadvíz és az egyedülálló állatvilág határozza meg. Hazánk egyetlen ártéri erdészeti kisvasútja (évszaknak megfelelő menetrend szerint).
Pörböly – Gemenc – Bárányfok útvonalon közlekedik.
Hangulatos , több megállós kirándulás mely kicsiknek és nagyoknak is hatalmas élmény.
Az erdei vasutazás kiegészíthető lovasfogatozással, kerékpározással, gyalogtúrával, túravezetéssel, ill. csoportkíséréssel, vagy sétahajózással is.

Gyógy és aktív fürdőzés Dávodon

A családbarát Dávodi Gyógyfürdő Kft.- strandfürdője, számos lehetőséget kínál a szabadidő aktív eltöltésére a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 7 hektáros területünkön mindenki megtalálja a vízi- és szárazföldi sportolási lehetőségeket és játékokat.
Továbbá a gyógyvizes medencében a fájdalmak enyhítésére, sérülések utókezelésére is „orvosságot” talál.

Csak nyáron szezonban működik.Térkép

Írjon nekünk