Baja, Szentháromság tér 8-10.
Tel.: +36 30 330 1888
E-mail: info@foterpanzio.hu

Logo

Főtér Panzió

Csodálatos Baja - Látogasson el hozzánk!

Budapesttől 160 km-re, a Duna folyó és a Sugovica holtág partján épült Baja, e páratlan hangulatú város. A víz és az erdők közelsége egyedi természeti világgal, a belváros építészeti remekművekkel várja az idelátogatókat. Mintegy negyven műemlék és városképi jelentőségű épület teszi városunkat oly különlegessé. A vízpart közelsége kiváló strandolási-,sportolási -, illetve horgászati lehetőséget nyújt. Kellemes kirándulások tehetők sétahajóval, erdei kisvasúttal, kerékpárral vagy akár csónakkal. Hangulatos kávézók, éttermek sora várja a kikapcsolódni vágyókat.
A híres bajai halászlé és további különleges gasztronómiai alkotás számos vendéglőben megkóstolható.

Panziónk Baja szívében, de mégis csendes helyen a Sugovica folyótól 200 m-re helyezkedik el. Az európai viszonylatban is ritkaságnak számító, mediterrán jellegű és hangulatú Szentháromság térről közelíthető meg.
2008-ban újonnan épült három emeletes lifttel felszerelt épület belülről modern, igényesen kialakított, vendégeink kényelmét szolgálja minden téren. Kívülről a műemlék jellegű téglaburkolat, parkosított belső udvar romantikus , délvidéki hangulatot áraszt.

Baja egész évben érdekes szabadidős és kulturális rendezvénnyel szórakoztatja a lakókat és az ide látogatókat egyaránt. A kínálatban szerepelnek kiállítások, koncertek, népzenei fesztivál, hagyományőrző napok és számtalan esemény, mely maradandó élményt nyújt fiatalnak és idősnek egyaránt.
Párat megemlítve : Bácskai Hurka és Kolbászfesztivál, Bajai Halfőző Fesztivál, Viziparádé, Bácskai Vágta, Szabadtéri színpad, Bajai Újbor Fesztivál.

Vegyen részt ezeken Ön is!
Amennyiben nem tud ezekre ellátogatni, szívesen segítünk különböző programok ajánlásával az ittléte alatt megismerni csodás városunkat és környékét. (Részletesebben lásd: Szolgáltatásink )

Városunkba érkezhet minden nagyvárosból vasúttal, busszal vagy akár a Dunán is!
Személy és yacht kikötő fogadja a vízen érkezőket (300 m panziónktól).Térkép

Írjon nekünk